Konačno petak

Konačno petak sa… Majom Miralem je najdugovječnija emisija zabavnog programa BHRT-a, a od 11. sezone odlučili su svoj program plasirati i na društvenim mrežama. Pouzdanog poslovnog partnera pronašli su u našoj agenciji, a nama je petak postao još omiljeniji radni dan.

Sjajana ekipa emisije “Konačno petak” iza i ispred kamera svake sedmice vrijedno radi kako bi gledaocima pripremila kvalitetan program, što u mnogome olakšava kreiranje kvalitetnog sadržaja za društvene mreže. 

Ipak, izuzetno raznolika paleta kako muzičkih tako i ostalih gostiju uživo u studiju predstavljala je izazov koji smo riješili kreiranjem zanimljivih sedmičnih planova za Facebook i Instagram. Sadržaji poput redovih i specijaliziranih sedmičnih priloga, muzičkih numera, nagradnih igara i intenzivan Community Management ubrzo su učinili konacnopetak.ba prepoznatljivom online zajednicom koju čine kako gledaoci, tako i gosti emisije.

Preporučujemo da pratite službene profile konacnopetak.ba na Facebooku i Instagramu gdje svakodnevno donosimo pregršt zanimljivih informacija iz Studija B BHRT.