#IBL Life

IBL podstiče kreativnost i produktivnost u svim aspektima rada i društvenog života. Zavirite u naše aktivnosti!

IBL slavi drugi rođendan

IBL slavi drugi rođendan

Ideas Business Lab slavi rođendan - dvije uspješne godine poslovanja u oblasti produkcije, komunikacija i marketinga. Saradnja s velikim i malim kompanijama omogućila nam je da pomognemo našim klijentima da svojim ciljnim grupama na najbolji način iskomuniciraju svoje nade, snove i vrijednosti.

Zahvaljujemo se svim članovima našeg tima koji su sve to omogućili. Hvala vam jer nam svakodnevno pomažete da budemo još bolja agencija, bolji ljudi i stručnjaci! Za ovo kratko vrijeme naučili smo da sve aktivnosti planiramo vođeni jednim ciljem – kvalitetom.

Imali smo i sreću da sarađuje s nevjerovatnim klijentima koji vjeruju u naš rad i znaju da se uvijek mogu osloniti na nas kada je u pitanju prevazilaženju marketinških izazova ili bolje planiranje strateških ciljeva. Neizmjerno cijenimo vaše povjerenje i ne čudi da smo sa mnogim postali dobri prijatelji. Hvala vam na tome!

Za nas su možda dvije godine već dugo, ali krajnje zabavno putovanje, no sada se okrećemo budućim planovima. Imamo velike snove. Pridružite nam se na tom putovanju!